EEN INSTALLATIEBEDRIJF DAT KLEIN EN GROOT TEGELIJK IS

Installatiebedrijf H.J. de Vries, sinds 1970 een begrip in de regio.

Voor veel van onze klanten zijn we de vertrouwde huisinstallateur. Een installateur die raad weet met alle innovatieve systemen, installaties en technologieën, maar die ook het vertrouwde vakmanschap nog in de vingers heeft.

Onze activiteiten zijn verdeeld over zowel particuliere als bedrijfsmatige objecten. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie en onderhoud hebben we alle kennis en ervaring in huis. Ons werkterrein is de Zuidwesthoek van Friesland, aangevuld met doorgaans bijzondere projecten op locatie.

De flexibele en betrokken installateur

Klanten ervaren ons als een installateur met een persoonlijke benadering. Daar zijn we trots op! Wij denken graag met u mee, hoe simpel of ingewikkeld de klus ook lijkt. Met ons personeelsbestand zijn we groot genoeg om alle moderne technieken te beheersen, maar ook klein genoeg om echt klantgericht te blijven.

Onze mensen werken zonder uitzondering al jarenlang bij ons of zijn in huis opgeleid. De betrokkenheid van onze mensen bij het bedrijf en bij de klant is typerend voor het familiebedrijf dat H.J. de Vries nog altijd is. En u ziet daardoor geregeld hetzelfde gezicht. Dat vinden wij belangrijk.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

henk en sippie de vries installatiebedrijf koudum