• VERWARMING

    Comfort binnenshuis, zodra het buiten kouder wordt.

Welke manier van verwarmen past bij u?

U wilt er warmpjes bij zitten en rekent op een warme douche. Wanneer u bij ons aanklopt kunt u rekenen op een vakkundig en eerlijk advies. Belangrijk is namelijk de vraag welk verwarmingssysteem bij u past. Wij zijn thuis in het complete scala aan mogelijkheden op het gebied van verwarming. Of het nu gaat om een vervanging van uw oude CV ketel, of het aanleggen van een compleet nieuw verwarmingssysteem.

De mogelijkheden op het gebied van verwarming zijn groot. Van traditionele radiatoren tot en met behaaglijke vloerverwarming. Wenst u duurzame technieken? Ook dan kunt u bij ons terecht. We kennen de laatste technologieën in HR-ketels, maar we zijn ook specialist in bijvoorbeeld innovatieve warmtepompen en zonneboilers in combinatie met zonnepanelen.

H.J. de Vries, uw ATAG dealer in de regio

Wij zijn al jaren erkend dealer van ATAG. Onze mensen beschikken altijd over actuele kennis van de systemen en producten van dit gerenommeerde merk.

Wanneer u via Installatiebedrijf H.J. de Vries kiest voor aanschaf van een ATAG CV-ketel profiteert u van een garantietermijn van maar liefst 10 jaar, in plaats van de gebruikelijke 2 jaar. Indien gewenst leveren we ook andere merken.

Verhoog de levensduur en betrouwbaarheid van uw installatie

Goed onderhoud verhoogt de levensduur en de betrouwbaarheid van uw installatie. Wij herinneren u hier op tijd aan. Bij een onverhoopte storing doet u vanzelfsprekend een beroep op ons: storing en servicedienst.

Atag opnieuw de beste CV-ketel van Nederland

Al 8 jaar op rij wordt de CV ketel van ATAG door de consumentenbond verkozen tot de beste!