• VENTILATIE

    Altijd verzekerd van optimale luchtkwaliteit

U krijgt geen luchtig advies

Ventilatie is belangrijk en we stellen met zijn allen hieromtrent steeds hogere eisen. Het binnenklimaat moet comfortabel zijn, maar ook gezond. De keus voor de juiste wijze van ventilatie (en daarmee uw luchtbehandelingsinstallatie) hangt daar nauw mee samen. En daarmee het advies dat u krijgt van uw installateur.

Installatiebedrijf H.J. de Vries kent alle moderne technieken om het binnenklimaat optimaal te conditioneren. Voor sanitaire ruimten en keukens in woonhuizen leveren we efficiënte units die het wooncomfort verhogen. In scholen en bedrijfsgebouwen installeren we complete systemen die aan de gestelde eisen en normen voldoen.

Wij passen de nieuwste technologieën toe

Wij zijn thuis in het gebruik van diverse ventilatiesystemen, zoals Ducotronic en demand flow en het gebruik van WTW-units.

Warmte terugwinnen uit afvoerlucht? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Een andere mogelijkheid zijn systemen die CO2-gestuurd zijn. CO2-sensoren waken over de luchtkwaliteit in huis of in school.

Ook in de bediening van installaties gaat de techniek verder. Radiografische besturing stelt u in staat om op afstand systemen aan of uit te zetten.

elektricien en ventialtie-expert