• AIRCONDITIONING

    Hou het hoofd koel, thuis of op de zaak

Airco in Nederland?

Jazeker. Plezierig wonen, werken en ontspannen vraagt ook in ons klimaat om passende oplossingen. Met een airconditioninginstallatie blijft het binnen aangenaam. Op álle dagen van het jaar, dus ook op de warmste. Installatiebedrijf H.J. de Vries kan u adviseren over de juiste installatie voor uw woning, kantoor of bedrijfspand.

Doeltreffende oplossingen

De gehele installatie van uw airconditioning is bij onze medewerkers in goede handen. We denken mee over een onopvallende plaatsing van de apparatuur, aan de gevel, op het dak of in uw tuin.

Is airco wel duurzaam?

Moderne airco’s springen heel efficiënt met energie om. Steeds meer installaties zijn ook inzetbaar voor de verwarming, wat de gebruiksmogelijkheden fors vergroot. U kunt bij ons rekenen op een eerlijk advies over de energiezuinigheid van installaties. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

You keep it cool, we’ll keep the rest!

Wij zijn ook de attente installateur die u er aan herinnert dat het tijd wordt voor een onderhoudsbeurt. En mocht er zich onverhoopt toch een storing voordoen, dan staat onze servicemonteur voor u klaar.

HJ de Vries, uw ATAG dealer in de regio Friesland